weh pointer kau berapa?

Assalamualaikum and hi everyone.

last week, my uni dah keluarkan result untuk 2nd semester. and yeah, alhamdulillah for my result even though u might say

” hek eleh, biasa biasa je d0wh result kau”

”kau ni takdelah pandai mana”

u know, for this sem i tak target langsung nak dapat dean list.

first of all, sebab carry mark subjek kos aku, aku cuma dapat

25/60

BYE BYE A- A A+ B+

paling hebat pun gred dengan carrymark macam ni ialah B

sedih weh sedih. presenation aku rasa dah mantop dah, selalu jadi manusia yang selalu tanya,answer questions dalam lecture,tutor, macam ni markah aku dapat.

tapi aku admit, ni salah aku sebab aku yang kena compile kan semua dan yeah, aku tak banyak pengalaman sebab banyak gila cacat cela. maafkan saya seniors sekalian(group aku ada senior tahun 2). mianhe

BEBBBBBBB. NAK LULUS THIS SEM U NEED TO GET 40 DUH AT LEAST (INCLUDING FINAL PAPER)

THAT MEANS I NEED AT LEAST DAPAT 15/40 GODDAMMIT.

15/40×100 means i kena jawab 38 % betul .

masa dapat tahu carry mark which is masa study week sumpah down gila. sebab aku sangat geram dan sedih nanti cgpa jatuh. subjek ni akan tarik banyak subjek lain wehh. pastu en aku memang dah nekad taknak baca buku lantak kau la.

AKU NAK REPEAT PAPER.

aku nak repeat

aku nak repeat.

dan aku fokus subjek lain bersungguh sungguh. aku nak fokus yang lain so kalau jatuh sebab subjek ni takde la effect sangat. ah, kan aku cakap aku nak repeat.

pastu masa dalam library, jumpa Syahir. dia ni kawan masa kuliah dekat matrik, masa kos dekat uni. rupanya markah kitorang sama AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA HANET TULL DAK DAKRZZZ TAHUN SATU NI

and dia cakap 1 kredit RM150

WHAT

THE

DUCK?

so i need to spend RM450 just for this subject???!!! no way man, ni lebih dari duit belanja sebulan aku. besides, i kena keep this secret from my family.

berkat doa semorang, alhamdulillah dapat C. tu pun aku banyak dah bersyukur.

dan my pointer for 2nd sem is 3.27

A KOKO

A MATHS

A- ENGLISH

A- CUSTOMER BEHAVIOUR (aku target A actually tapi takpe la)

B MICROECONOMY

B MARKETING

C ASDFGHJK

4a2b1c. nampak tak C tu kacau semua hahhaha.

and shout out to SYILAAAAA, dia ni la selalu AJAK aku study together(SEBAB I SELALU TIDUR JE DALAM BILIK EVEN THOUGH STUDY WEEK) w Haziq and Azril walaupun aku je kos lain hahaha. lepak McD until 4 a.m. sebab study (beb hostel i jalan kaki je ke McD tak sampai 500m pun), kenalkan aku dekat kawan kawan yang selalu bantu aku dalam pelajaran,ohh maynnnnn how could i live w/o u bro lepasni.

thank you, everyone

and lastly, aku dah berazam nak berhenti layan kdrama (ini serius). lagha weh serius hahahaha.

dannnnnnn, tolong doakan aku danrakan rakan semoga Allah ampunkan dosa dan murahkan rezeki kami serta mudahkan segala urusan. Amin

Processed with VSCO
*acah nak study*

 

Advertisements
weh pointer kau berapa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s