About

petite, and i love ice  cream.

idea nak tulis dekat wordpress ni bermula apabila email lama kena hacked so segala password tak boleh dapat balik walaupun dah cuba banyak kali. phone yang sekarang je boleh guna untuk tulis blog tapi tak feeling duh nak tulis, huhu. cuba bayangkan cemana nanti kalau kata ada rezeki aku tukar phone (AMINNNNN) haa pastu takde dah blog? sebab tu adanya wordpress ni . kiranya backup plan saya hehehe.  lagipun lepas ada kes orang ss blog aku tanpa izin i mean, perlu ka hang buat macam tu dekat aku so aku pun bercadang untuk tukaq ke wordpress tapi aku takkan cerita yang terlalu peribadi here sebab aku ada blog rahsia hehehe  tapi setakat ni aku tak tulis apa lagi. semoga ssemua dapat hormat privasi saya,okay?

nah biodata

nama: Cara D

status: masih belajar dekat pantai timur, tengah ambik degree

rumah: kat utara

  • peminat Running Man (setiap minggu layan sejak Member’s Week), Conan dan Yusuf Iskandar.
  • aku suka baby (peminat TROS) tapi baby yang aku jumpa diorang selalu takut dengan aku lepastu nangis hahahaha
  • aku pemalu tapi orang selalu cakap aku sombong. ye garang jugek hehe

    1474553023062
    hi?

 

Advertisements